top of page

5 Regels voor een coole en moeiteloze outfit

Ik heb het gevoel dat mijn kledingkast leeg is; het is een feit dat het compleet en buitensporig is. Maar ik vind het een uitdaging om mijn kleding te combineren in mijn kast. Soms denk ik dat de reden is dat ik deze items honderden keren draag. Als ik me ongeïnspireerd voel, heb ik mijn magische regels. De vijf regels om in een handomdraai een kick-ass outfit te krijgen met simpele sneakers.


Regel nummer één is: "Besteed veel aandacht aan de pasvorm!"

Het kan intrigerend zijn om nieuwe spullen te kopen, vooral kleding, vooral in de uitverkoop. Niet goed! En geloof me, dat Oversized een Trendy excuus is klopt niet. Overmaat ziet er niet altijd goed uit. Het kan ervoor zorgen dat je er slordig uitziet. Het dragen van kleding die het beste bij je lichaam past, is al 90% van het werk dat gedaan wordt. Oké, misschien 70% in plaats van 90%.


Regel nummer twee is: "Ga bij twijfel voor monochroom."

Hetzelfde kleurenpalet dragen of snel ‘monochrome outfit’ zeggen is comfortabel en ziet er chiquer en clean uit. Ik draag een combinatie van high-street merken en medium tot high-end merken, gewoon in zwart op zwart.


Regel nummer drie is 'De extra's'.

Het vinden van de perfecte body wash of douchegel geeft je de ideale start van de dag. Dit komt omdat de ingrediënten in deze producten helpen om je huid te kalmeren en te hydrateren. Bovendien geeft de geur je een stroom van zelfvertrouwen-verhogende oliën. Dit is vooral belangrijk in de winter, wanneer uw huid droog en beschadigd kan zijn. Of je nu 20 of 80 bent, je wilt je dit seizoen jong en fris voelen. Daarom zijn body washes met geuren een perfecte aanvulling op je scheerroutine.


Regel nummer vier is: "Kies verstandig vanaf het begin!"

Om de kleding te passen, is het essentieel om goed op het materiaal of detail van de stukken te letten. De kleding die je koopt moet in ieder geval een aantal jaren mee. Kleding kopen die ‘één keer dragen, daarna gooien’ is zo slecht voor het milieu en je portemonnee.


Regel vijf is: "Durf een touch-up te krijgen met make-up."

Ja, je hebt me gehoord, oké! Je kunt make-up dragen, vooral als je huid zoals de mijne is, een onrustige huid. Ik ben in mijn eerste fase van experimenteren met het dragen van make-up, zoals deze War Paint for Men Foundation.


4 weergaven0 opmerkingen

Comments


bottom of page