top of page

Tete-À-Tete Met Sam Morris (NSFW)

Wie is Sam Morris?

Meer dan genoeg portie HOT-ness. Sam Morris is een muziekartiest en acteur op mijn vriendenlijst. Ik kende hem van zijn eerste korte muziekfilm “FUCK IT UP”. Hij woont in Londen en sommigen van jullie kennen hem misschien van X-Factor UK. Een echte Britse man. Hij is er een om op te volgen Instagram if you can handle it. And now he is running alone and walking out from the boyband he was in. Zijn muziek kan rechtstreeks worden gedownload van zijn Soundcloud.


Nadat hij zijn website had uitgebracht, denk ik dat hij het verdient om de eerste persoon te zijn die een nieuwe sectie op mijn site opent, "Small Talk". Binnen de "Small Talk" vindt u tte-à-tête, geklets en gemakkelijke gesprekken met mensen uit verschillende industrieën. Iets lichts en gemakkelijk te lezen.


Profiel

Naam: Sam Morris Beroep: Singer/Songwriter Favourite Quote: “The Greatest Pleasure In Life Is Doing What People Say You Cannot Do.”


Gefeliciteerd, Sam, met je nieuwe single. Heeft ons hierover geïnformeerd.


Sam: Dank je! Nou, het is een eerlijk en gratis dansnummer. Ik wilde iets ironisch doen als mijn eerste solo-single.


Ik weet dat je vorig jaar in een boyband zat op X-Factor, waarom de beslissing om als soloartiest met muziek te beginnen?


Sam: Het is nooit echt een beslissing geweest. Het is gewoon een beetje gebeurd. Het is gewoon een andere creatieve uitlaatklep voor mij.


Hoe is het om tot nu toe in de branche te zijn, de ups en downs?


Sam: Deze industrie is ongetwijfeld tumultueus, maar ik ben veerkrachtig geworden tegen de ups en downs. Ik heb geleerd om altijd na te denken over de ups en wanneer je down bent, en de downs als je up bent.


Dus ik ken je van Facebook, en ik zie je lichaam elke dag (niet klagen) hoe heb je je strakke lichaam behouden? Speciale diëten?


Sam: Nou, ik eet een uitgebalanceerd dieet en eet niet veel. Ik ben slank; Ik heb nooit de wens gehad om aan te komen. Ik ben graag sportief. Ik sport ook niet, train thuis. Onderschat de kracht van een paar dagelijkse sit-ups en push-ups niet.


Hoe ziet je typische dag eruit, als je die hebt?


Sam: Vrij gewoon. Meestal op zoek naar wat inspiratie.


Drie favoriete herenkledingmerken?


Sam: Als we het over high street hebben, zou ik zeggen Zara, H&M Purple Label en COS, maar high-end, Givenchy, Moschino & Versace.


Koffie of thee? En hoe drink je het?


Sam: Thee! Melk en 3 suikers. Ik heb een zoetekauw…. En waarschijnlijk wat voorstadia van diabetes.


Wat zijn drie verzorgingsproducten voor mannen waar je niet zonder kunt?


Sam: Pure Coconut Oil (ik gebruik het op mijn huid als lichaamsbevochtiger), Hair Glue van Label M en Kiehls Facial Fuel Skin Defense Anti Wrinkle Cream.


Als ik je op je wangen kus, welke geur zal ik dan ruiken, en waarom deze geur? (noem het merk)


Sam: Hugo Boss original. Ik HOU van deze geur. Het is zo stijlvol en tijdloos, en SEXY.


Ter afsluiting, wat is de toekomst voor jou op professioneel gebied?


Sam: Wie weet? Ik berijd de golven. Ik wil misschien later in het jaar nog een video uitbrengen, en ik ga ook optreden, wat spannend is, maar ik zet mezelf niet in als alleen een muziekartiest, dus hopelijk zal ik wat meer gaan acteren.

3 weergaven0 opmerkingen

Comments


bottom of page